Welkom

Met de paplepel - je bent wat je eet

Wij zijn opgegroeid tussen kisten met groenten en fruit, boten met vis, kramen met noten, srv wagens met zuivel, boerderijen, vrachtwagens en/of magazijnen. De bedrijven van onze ouders en vaak ook opa’s en oma’s hebben we voortgezet en uitgebouwd.

Slim samenwerken - altijd goed eten makkelijk maken

Ruud van Rijn, oprichter:  “Ik geloof dat goed eten leidt tot langer en gezonder leven. MyGoodFoodShop laat de verleiding aan suiker, zout en toevoegingen uit de supermarkt links liggen. Ook de dure maaltijdboxen die bepalen wat je eet (en waar je lastig vanaf komt) waren het voor mij en mijn gezin niet helemaal. Daarom heb ik gezocht naar een beter alternatief en MyGoodFoodShop opgezet. Er is mooi werk aan de winkel!”

Bij MyGoodFoodShop werken we met Nederlandse familiebedrijven samen aan jouw gezonde boodschappen. We bieden een groot en uitsluitend gezond assortiment, betere kwaliteit en prijs doordat we slim samenwerken en de keten zo kort mogelijk houden. We houden niet van rare verplichtingen of acties. Wij combineren het vakmanschap van generaties met de mogelijkheden van vandaag.

Wij stellen gezonde maaltijden en producten voor, maar jij bepaalt altijd zelf wat je koopt. Alles kan met elkaar gecombineerd worden en we bezorgen het in één keer bij je thuis. We bezorgen 2 keer per week in heel Nederland.

Voor onze klanten - en daar horen wij zelf ook bij

Je stelt je eigen boodschappenlijstje samen vanuit recepten en losse ingrediënten. Daarbij heb je een ruime keuze uit de beste groenten, fruit, noten, vis en andere gezonde producten.