Welkom

Makkelijk

De basis 

  • Per portie verpakt - dus schoon en reukloos
  • Elke week een lekker en gezond recept
  • Combineer je bestelling met andere ingedienten voor een lekker, gezonde en complete maaltijd. 
  • Vaak voor 13 uur besteld, dezelfde avond bezorgd - even ontdooien en smullen maar of direct het vriesvak in. In gevallen dat bezorging dezelfde dag niet lukt, blijft de vis onder uitstekende omstandigheden bewaard en wordt een dag later bezorgd.

En meer...

  • Altijd vis in huis – Met een abonnement vis je nooit naast het net. Wij houden je voorraad op peil en leveren elke keer 12 porties, dus 6 weken vis voor 2 personen of 3 weken voor 4 personen. Je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer. 
  • De viswekker – elke week een recept en herinnering om lekker aan je gezondheid te werken
  • Complete maaltijd bestellen – je bestelling met vis combineren met andere gezonde ingrediënten
  • Gezond medicijn - Acties met partners voor mensen met hartklachten (coronaire hartziekten), diabetes en/of overgewicht hebben. Deze groepen hebben het meest baat bij vis eten en een goede balans in voeding en beweging.

Makkelijk

Wil je graag vis eten maar lukt het niet? Wij helpen je graag! Hieronder een lijstje van lijstje van visdrempels en koudwatervrees en onze remedie:

Geen vis in huis

Leg een kleine voorraad aan in je diepvriezer voor 1 tot 2 maanden, dan heb je altijd vis in huis en bespaar je op bezorgkosten. Vis bewaren kan iedereen, want vis blijft ijskoud het beste; in de vriezer dus.

Wil alleen verse vis, de beste vis

Wij leveren de beste vis in de beste conditie voor de meeste mensen en dat is ijskoud. Alleen vis van je eigen hengel of een uitzonderlijk goede visspeciaalzaak kan van betere kwaliteit zijn.

Veel vis waarvan je denkt dat die vers is, is dat niet. Gekoelde vis in de supermarkt is vrijwel altijd al ingevroren geweest, net als vis op de markt. Dat vriezen doen wij dus ook, maar we houden de vis zo koud mogelijk totdat jij wilt dat die de pan in kan.

Last van lekkende, stinkende tasjes

Onze vis is schoon en reukloos verpakt. Je bent dus niet meer afhankelijk van je tijd en zin om naar de markt te gaan en het sjouwen van een plakkerige tasjes met vis die jezelf thuis nog een keer moet splitsen in de vis die je gelijk eet en wat de vriezer in kan.

Kan of wil geen visschoonmaken

Vis van MySeafood is schoongemaakt en panklaar.

Geen fan van vis uit de supermarkt

Van harte welkom bij MySeafood. Wij geloven dat de meeste vis uit de supermarkt kan dragen aan gezond en lekker eten. Maar we snappen ook de mensen die het raar vinden dat samengeperste stukken kabeljauw een filet genoemd wordt, er soms wat veel water of andere toevoeging met de vis mee gevroren is.

Wij geloven in de kwaliteit van de pure vis en vriezen die direct schoongemaakt voor je in.