Welkom

Kwaliteit

Mooie vis & vakmanschap

Mooie vis zonder poespas. Daar zijn wij van. Bij ons krijg je de kwaliteit van vier generaties Ouwehand op je bord. Het beste uit de zee!
Ons vakmanschap bestaat uit het selecteren, verwerken, verpakken, opslaan en vervoeren van vis. Aangevuld met het geven van goede informatie via een goed werkende website, social media, partners en onze klantenservice. 

Onze kwaliteitsgaranties

Natuurlijke kwaliteit: de hoofdleverancier van onze vis is de zee. Ons vakmanschap helpt bij het kiezen en kopen van de beste vis op de visafslagen voor een goede prijs.
Productkwaliteit en controle: Van elke vis die wij verkopen, weten we waar en wanneer en door welke boot die gevangen is en op welke manier. Steekproefsgewijs laten wij de kwaliteit van onze vis door externe experts controleren.
Kwaliteit tijdens het verpakken en verwerken: Onze mensen en machines voldoen aan alle eisen op het gebied van voedselveiligheid.
Kwaliteit van opslag en transport: Van de vangst tot en met het verwerken wordt de vis ijskoud bewaard. Na het verpakken wordt de vis diepgevroren en dat blijft zo tot aan het moment van bezorgen.
Kwaliteit voor de omgeving: MySeafood levert alleen vis die binnen quota voor een duurzame visstand gevangen is. Het liefst leveren wij vis die wild, dus biologisch is. De vis is zo dichtbij als mogelijk en op een verantwoorde manier gevangen. Soms maken wij daarop een uitzondering, vanwege de verkrijgbaarheid en betaalbaarheid. Een voorbeeld daarvan is onze gekweekte zalm.

Certificaten

Wij zijn in het bezit van de juiste kwaliteitscertificaten, te weten:

Product certificaten:

  • MSC: schol, makreel (altijd MsC),  kabeljauw (afhankelijk van aanbod)
  • ASC: zalm (afhankelijk van aanbod)

Certificaten visverwerking en transport

  • HACCP - MFFL
  • BSC - MFFL
  • Lean & Green Star - MFFL
  • ISO 9001 - Opslag en transport MFFL
  • ISO 14001 - Opslag en transport MFFL