Welkom

Bezorging

Wij bezorgen in bijna heel Nederland
 
Wij leveren in de Randstad en het Oosten van Nederland elke avond. In de rest van Nederland elke donderdag of vrijdag. Op de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen bezorgen wij nog niet. 
 
Randstad en het Oosten
 
Als je voor 13.00  je bestelling plaatst dan heb je dezelfde dag tussen 18.00 en 22.00 uur je favoriete vis in huis. Het is natuurlijk ook mogelijk om je bestelling op andere werkdagen te laten bezorgen. Op de dag van bezorging krijg je rond 15.00 uur een e-mail met de verwachte bezorgtijd in een tijdvak van 1 uur. 
 
Rest van Nederland, met uitzondering van Zeeuws Vlaanderen en de Waddeneilanden
 
Bestel je voor woensdag 13.00 uur dan ontvang je je vis op donderdag of vrijdag tussen 13.00 en 18.00 uur. Op de dag voor bezorging  krijg je van ons een e-mail met de verwachte bezorgtijd in een tijdvak van 2 uur. 
 
Donderdag: Limburg, Zeeland, Friesland, Groningen, Drenthe en delen van Overijssel en Flevoland.
 
Vrijdag: Noord Brabant, delen van Noord Holland, Utrecht, Zuid Holland en Gelderland die niet dagelijks geleverd worden.
 
Verpakking en ontvangst
 
Wij garanderen de beste kwaliteit van je mooie vis door de juiste verpakking en het vervoer onder de beste condities. Je bestelling bezorgen wij rond het door jou bevestigde tijdstip. Als een ander moment beter uitkomt of je wil de bestelling op een ander adres ontvangen, laat het ons dan even weten. Mocht je bij aflevering niet thuis zijn en wij kunnen niet bij de buren terecht, dan behouden wij ons het recht voor de order te annuleren met inhouding van 6,95 voor de gemaakte kosten.