Welkom

Altijd goed eten…

Begint met een goede basis van groenten,fruit, noten en vis. Dit helpt om gezond te blijven en oud te worden. En dat gun ik iedereen. MyGoodFoodShop en MySeafood zijn er om altijd goed eten zo makkelijk mogelijk te maken. Onze specialiteit ligt bij de ingrediënten die te weinig gegeten worden: groenten, vis, noten en fruit. Daaraan voegen wij alles - andere ingrediënten, recepten en kooktips - toe voor een complete, gezonde en lekkere maaltijd.

Veel kookplezier en eet smakelijk!

Ruud van Rijn - oprichter & eigenaar van MyGoodFoodShop en MySeafood

 

1. Kies jouw vitamine-boosts

2. Plan wanneer

3. Wij bezorgen

4. Bewaar of maak klaar

**

Makkelijk

Direct bestellen? Kies je recepten, pakketten en losse ingrediënten, kies een bezorgtijd en reken af. Elke week goed eten thuisbezorgd? Maak van een eerste bestelling een vaste bestelling, zodat je er geen omkijken meer naar hebt. Natuurlijk kun je deze altijd aanpassen of weer verwijderen. Nog uitzoeken hoe MyGoodFoodShop voor jou het beste werkt? Maak een verlanglijst aan! Wij bezorgen 2 keer per week. Begin met een goede basis van groenten,fruit, noten en vis. Dit helpt om gezond te blijven en oud te worden. En dat gun ik iedereen.

Foto-tabel Lijst Van hoog naar laag sorteren

**

Goed

Door een samenwerking van familiebedrijven worden de beste producten op de beste manier bij je thuisbezorgd, ondersteund door een praktische klantenservice. De familie Ouwehand van Bertus Dekker zorgt voor de vis, de familie Bouwman van Nootkracht levert de noten, de biologische producten zijn van specialist van Udea (het moederbedrijf van o.a. Ekoplaza). De familie Dijk levert de reguliere groenten en fruit. De logistiek is in handen van Muller Fresh Food Logistics. Het vakmanschap van deze specialisten vormt samen een korte keten en de garantie dat de beste producten in de beste conditie thuisbezorgd worden. En mocht er een keer iets onverhoopt misgaan, dan zorgt MyGoodFoodShop voor een oplossing.